Mjesečni horoskop
Horoskopi temeljeni na osobnoj natalnoj karti pomoći će vam da bolje upoznate sebe ili drugu osobu. Utvrdite skrivene motive svojih postupaka i razloge svog ponašanja. Otkrijte svoje snage i kako ih koristiti za postizanje svojih ciljeva.
Svaka je osoba talentirana od rođenja.
Svaka je osoba talentirana od rođenja. Glavno je na vrijeme utvrditi kakve sposobnosti svatko od nas ima i početi ih razvijati. U ovom je slučaju koristan i prikladan pomoćnik mrežni horoskop za talente. Potanko će vam i istinito reći o karakternim crtama i sklonostima za različite profesije kod djece i odraslih.
Usluge
Uz pomoć takvog horoskopa možete saznati kakvo su zanimanje zvijezde od rođenja unaprijed odredile za vas ili vaše dijete: genijalan programer, poznati sportaš ili rođeni poduzetnik.
Prognoze
Dobro je kad se od djetinjstva znaju za prirodne sklonosti i sposobnosti. Ako što prije odredite dječje talente prema horoskopu, možete odabrati pravi smjer za rani razvoj djeteta, prikladne krugove, specijaliziranu školu itd.
Spremni individualni horoskop
Odaberite dobre dane za početak važnih poslova, pregovora, novčanih ulaganja, zabavljanja i romantičnih spojeva, posla i razonode.
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi osigurala najbolje iskustvo
OK
Improve your career prospects
Dnevni horoskop na mreži omogućit će vam da svaki dan provedete s maksimalnom učinkovitošću, ublažite sukobe i izbjegnete probleme.
UVJETI KORIŠTENJA
Internet resurs smješten na nazivu domene https://astromix.net koji posluje putem internetskog resursa i srodnih usluga (u daljnjem tekstu Web mjesto).
1.2. Administracija web mjesta - zaposlenici ovlašteni za upravljanje web mjestom.
1.3. Korisnik web mjesta (u daljnjem tekstu korisnik) je osoba koja ima pristup web mjestu putem Interneta i koristi ga.
1.4. Sadržaj web mjesta (u daljnjem tekstu - Sadržaj) - zaštićeni rezultati intelektualne djelatnosti, uključujući tekstove književnih djela, njihove naslove, predgovore, napomene, članke, ilustracije, naslovnice, glazbena djela s tekstom ili bez njega, grafiku, tekst, fotografije, derivate, kompozitne i druge djela, korisnička sučelja, vizualna sučelja, nazivi zaštitnih znakova, logotipi, računalni programi, baze podataka, kao i dizajn, struktura, odabir, koordinacija, izgled, opći stil i mjesto ovog Sadržaja koji je uključen u web mjesto i svi drugi objekti intelektualnog vlasništva. zajedno i / ili odvojeno sadržani na web mjestu.
1.5. Proizvodi i usluge web stranice - horoskopi, sažeci, izvještaji i drugi dokumenti ili informacije koji se korisniku šalju e-poštom ili otvaraju u pregledniku
2. OPĆE ODREDBE
2.1. Web mjesto je vlasništvo tvrtke Astromix Ltd., registrirane na adresi 3a Hudson Drive, Bodden Town, Kajmanski otoci, u daljnjem tekstu "Administracija mjesta".
2.2. Ovaj Ugovor uređuje odnos između Administracije web mjesta i Korisnika ove web stranice.
2.3. Ovaj se Ugovor odnosi na sve uvjete i odredbe za kupnju robe, usluga i / ili pružanje usluga koje se pružaju na Web mjestu.
2.4. Administracija stranice zadržava pravo izmjene, dodavanja ili brisanja klauzula ovog Ugovora u bilo kojem trenutku bez obavještavanja Korisnika.
2.5. Pristajanjem na ovaj Ugovor, korisnik prihvaća sve uvjete ovog Ugovora.
2.6. Web mjesto i Sadržaj koji je dio Web mjesta u vlasništvu je i njime upravlja Uprava web mjesta.
2.7. Sadržaj web mjesta zaštićen je autorskim pravima, zakonom o zaštitnim znakovima i drugim pravima povezanim s intelektualnim vlasništvom i zakonima o nelojalnom tržišnom natjecanju.
3. PREDMET UGOVORA
3.1. Predmet ovog Ugovora je pružiti Korisniku pristup proizvodima i / ili uslugama koje se nude na web mjestu.
3.2. Web stranica pruža Korisniku sljedeće vrste usluga (usluga):
pristup elektroničkim sadržajima na mjesečnoj osnovi, s pravom pregleda sadržaja, prema odabranom tarifnom planu;
pristup informacijama o Proizvodu i / ili usluzi informacijama o kupnji Proizvoda uz naplatu / besplatno;
3.3. Sve usluge, usluge i dobra, kao i sve naknadne izmjene i daljnje dodatne usluge (usluge) smještene na Web mjestu, podliježu ovom Ugovoru.
3.4. Pristup Web mjestu pruža se besplatno.
3.5. Ovaj je ugovor javna ponuda. Pristupanjem Web mjestu smatra se da je Korisnik pristupio ovom Ugovoru.
3.6. Administracija web mjesta ima pravo naplaćivati naknade za pružene usluge, robu i usluge smještene na web mjestu.
3.7. Korištenje materijala i usluga Web mjesta regulirano je normama važećeg zakonodavstva u skladu s nadležnošću registrirane pravne osobe "Administracija web mjesta".
3.7. Korištenje materijala i usluga Web mjesta regulirano je normama važećeg zakonodavstva u skladu s nadležnošću registrirane pravne osobe "Administracija web mjesta".
3.8. Recenzije korisnika objavljene na web mjestu nisu povjerljivi podaci i uprava web mjesta ih može koristiti bez ograničenja
4. PRAVA I OBVEZE STRANAKA
4.1. Administracija web mjesta ima pravo na:
4.1.1. Promijenite pravila korištenja Web mjesta, kao i sadržaj ove Web stranice. Promjene stupaju na snagu od trenutka objavljivanja nove verzije Ugovora na web mjestu.
4.1.2. Administracija web mjesta ima pravo u bilo koje vrijeme bez da obavijesti Korisnika da izvrši izmjene na popisu Robe i usluga ponuđenih na Web mjestu i (ili) njihove cijene, kao i uvjete za primanje robe, usluga i usluga.
4.2. Korisnik ima pravo na:
4.2.1. Koristite sve usluge i usluge dostupne na web mjestu.
4.2.2. Kupite bilo koju robu i / ili usluge ponuđene na web mjestu.
4.2.3. Postavljajte sva pitanja u vezi s uslugama i uslugama web mjesta, kao i šaljite zahtjeve za informacijama na adrese naznačene u odjeljku za kontakte na web mjestu.
4.2.4. Koristite web mjesto isključivo u svrhe i na način predviđen Ugovorom.
4.3. Korisnik web mjesta preuzima:
4.3.1. Na zahtjev administracije web mjesta pružite dodatne informacije za pružanje plaćenih usluga, robe i / ili usluga.
4.3.2. Pri korištenju stranice poštujte imovinska i neimovinska prava autora, uprave web mjesta i ostalih nositelja prava.
4.3.3. Ne poduzimajte ništa
Politika privatnosti
1. Ova Politika privatnosti (u daljnjem tekstu - Politika) službeni je dokument Astromixa i definira postupak obrade i zaštite podataka o pojedincima (u daljnjem tekstu - Korisnici) u cilju zaštite prava i sloboda osobe i građanina prilikom obrade njegovih osobnih podataka, uključujući zaštitu prava na privatnost, osobne i obiteljske tajne, od neovlaštenog pristupa i otkrivanja.
2. Obrada osobnih podataka - bilo koje radnje (operacije) ili skup radnji (operacija) izvedenih pomoću alata za automatizaciju ili bez upotrebe takvih alata s osobnim podacima, uključujući prikupljanje, bilježenje, sistematizaciju, akumulaciju, pohranu, pojašnjenje (ažuriranje, promjena), izdvajanje, korištenje, prijenos (distribucija, pružanje, pristup), depersonalizacija, blokiranje, brisanje, uništavanje osobnih podataka.
3. Odnosi u vezi s obradom osobnih podataka i podataka o korisnicima web stranice uređeni su ovom Politikom, ostalim službenim dokumentima tvrtke.
4. Prikupljanje osobnih podataka
4.1. Pod osobnim podacima podrazumijevaju se svi podaci koji se izravno ili neizravno odnose na određenu osobu ili osobu koja se može identificirati (predmet osobnih podataka) i koji se mogu koristiti za identifikaciju određene osobe ili kontaktiranje s njom.
4.2. Tvrtka prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi pružila informacije o uslugama koje nudi Web stranica i reklamne kampanje.
4.3. Tvrtka može prikupljati razne podatke / informacije, uključujući: ime, prezime; datum, vrijeme i mjesto rođenja; Email adresa. Osobni podaci mogu obuhvaćati i podatke koje Korisnici dodatno pružaju na zahtjev Tvrtke kako bi se ispunile obveze Tvrtke prema Korisnicima koje proizlaze iz ugovora o pružanju usluga.
4.5 .. Svaki put kada posjetite Web mjesto, Tvrtka može automatski prikupiti sljedeće podatke o korisnicima: Tehničke informacije, uključujući adresu internetskog protokola (IP) koja je korištena za povezivanje računala korisnika s Internetom, informacije o vrsti i verziji preglednika korisnika, postavkama vremenske zone, vrste i verzije dodataka za preglednik, operativni sustav i platformu; Informacije o posjetu korisnika, uključujući povijest posjeta s potpuno objedinjenim lokatorima resursa (URL-ovi) na web mjestu i nakon posjeta web mjestu (uključujući datum i vrijeme), pregledane proizvode ili proizvode koji su traženi, odziv stranice, pogreške učitavanja, trajanje posjeta nekim stranicama , informacije o radnjama poduzetim na stranici (pomicanje, klikovi i držanje miša), metodama korištenim za napuštanje stranice i telefonskom broju koji je korišten za pozivanje službe za korisnike.
5. Korištenje osobnih podataka
5.1. Osobni podaci koje prikuplja Tvrtka omogućuju odgovaranje na zahtjeve korisnika, kao i slanje obavijesti korisnicima o posebnim ponudama i raznim događajima. Osobni podaci pomažu tvrtki da poboljša usluge, sadržaj i komunikacije.
5.2. Tvrtka može koristiti osobne podatke u interne svrhe, kao što su: provođenje revizija, analiza podataka i raznih studija za poboljšanje proizvoda i usluga tvrtke, kao i interakcija s korisnicima.
5.3. Ako Korisnik ne želi biti uključen na mailing listu Tvrtke, u bilo kojem trenutku može se odjaviti s e-pošte obavještavanjem Tvrtke na navedene kontakte radi povratnih informacija (vidi točku 8.).
5.4. Tvrtka ne prodaje niti pruža osobne podatke trećim stranama, osim osobama navedenim u odredbi 5.5.
5.5. Tvrtka može pružiti pristup osobnim podacima korisnika i omogućiti njihovu obradu u strogo ograničenim slučajevima ograničenom krugu trećih strana u sljedeće svrhe: pružatelji usluge Google Analytics i programeri tražilica koji pomažu u poboljšanju i optimizaciji web mjesta. Pružatelji tehničkih rješenja koja omogućuju tvrtki slanje svojih poruka korisnicima (uključujući marketinške poruke ili ankete o zadovoljstvu potrošača, ako su korisnici dali pristanak za primanje takvih podataka). Na primjer, pružatelji rješenja za organiziranje skupne e-pošte i masovnih SMS-ova.
6 Povlačenje privole za obradu osobnih podataka
Svaki korisnik ima pravo zatražiti od tvrtke da ne obrađuje njegove osobne podatke u marketinške svrhe. Prije prikupljanja osobnih podataka, Tvrtka obavještava korisnike o svojoj namjeri da podatke koristi u određene svrhe. Korisnik može opozvati svoj pristanak na obradu osobnih podataka. Dovoljno je pisati na mail tvrtke [email protected]
7. Promjene u Pravilima o privatnosti Sve promjene koje će Tvrtka ubuduće unijeti u svoja Pravila o privatnosti bit će objavljene na Web mjestu i, ako je potrebno, bit će poslane Korisnicima e-poštom
Za sva pitanja obratite nam se na bilo koji prikladan način:

E-mail: [email protected]
Telefon: +385 62 31 19 71